Fa'alelei Fofo mo Fa'afitauli Laina Fa'amau

O le tele o a matou tagata fa'atau na tu'uina mai ni fa'amatalaga ia i matou, e masani ona ta'u mai fa'afitauli na latou feagai ma latou fa'atauga muamua.O le asō, o le a ou tuʻuina atu ia te oe se tali atoatoa.

1

①O le tele o atinaʻe o loʻo faʻalagolago i se tasi e tuʻuina atu mo se taimi umi, e mafua ai le tuai ona tuʻuina atu ma le lelei o oloa.Pe na e fetaiaʻi ma se tulaga faapena?I lenei tulaga, e tatau ona mafaufau i le atinaʻeina o isi mea e faʻapipiʻi faʻapipiʻi.E ui o le laina fa'amau e foliga mai o se vaega fa'aagaga la'ititi, o lona tulaga lelei e fa'aaafia tonu ai le fa'atinoga o le oloa.O le fa'atauina o laina pito i lalo ile tau o le tasi pe lua sene e mafai ona o'o atu ai i'uga le mana'omia pe a mae'a fa'atau ma a'afiaga leaga.

②O se tagata faatau na faitio mai ia te au, sa i ai taimi e le mafai ai e le uaea na faatauina mai le eletise ona o le le sa'o o le polarity.O lenei fa'afitauli faifaipea e mafua ona o le tele o uaea fa'amau o lo'o maua i le maketi o lo'o fa'apipi'i lima ma e le'i faia ni su'esu'ega mae'ae'a, ma i'u ai i uaea fa'afeagai e le maalofia.

Ae peita'i, afai e fa'aogaina masini fa'atotonu atoatoa mo le fa'auluina o atigi ma e su'esu'eina ma'oti ia uaea ta'itasi, e mafai ona 'alofia na mea sese.Afai e fa'aogaina se masini fa'atotonu atoa e filo ai le atigi ma fa'ata'ita'i uma uaea, o le a leai se ofi sese.

③O loʻo iai foʻi nisi faʻafitauli lelei, e pei o le le lelei o fesoʻotaʻiga i le va o uaea ma uaea gau.Ae peita'i, afai e faia e lau kamupani fa'atau oloa su'esu'ega mae'ae'a, e mafai ona puipuia nei fa'afitauli.

2

Changjing Electronic Technology Co., Ltd. o se taʻutaʻua taʻutaʻua o uaea faʻamau ma le 10 tausaga o le poto masani i le gaosiga, faʻapipiʻiina i luga o le 20 seti o mea faʻapipiʻi faʻapipiʻi atoatoa e mafai ai ona tatou ausia se gaosiga o aso taʻitasi e oʻo atu i le 10W.O a matou oloa na faʻatautaia suʻesuʻega lelei ma faʻamaonia e le UL ma le ROHS mo le puipuiga o le siosiomaga, faʻamautinoa le filemu o le mafaufau mo a matou tagata faʻatau pe a faʻatulagaina a latou poloaiga.


Taimi meli: Me-17-2023